New York a svět

Nasedněte se mnou do letadla, do tohoto úžasného dopravního prostředku, který nám zkracuje všechny vzdálenosti a umožnuje cestovat do celého světa. Za pár hodin se můžeme dostat třeba za velkou louži do metropole všech metropolí do New Yorku. V tomto nádherném městě na Vás dýchne neuvěřitelná kosmopolitní atmosféra, provedu Vás místy, které znáte z filmů. Lodí pojedeme k soše Svobody, jeden z večerů strávíme na slavném náměstí, které nikdy nespí Time square a relaxovat budeme ve slavném Central parku. Se mnou se ve velkém jablku neztratíte!
Pro náročnější cestovatele mám připravený poutavý zájezd za krásami východního pobřeží USA, kde kromě New Yorku navštívíme hlavní město Washington D.C. Přeletíme dále na Floridu, kde si užijeme jeden z mnoha zábavním parků a věřím, že mi potvrdíte, že Američani opravdu umí udělat skvělou zábavu a vyvolat emoce. Velkým zážitkem bude také návštěva Kennedyho vesmírného centra NASA. Naše poznávání zakončíme na Miami, kde nás sluneční paprsky prohřejí, a na nádherných plážích se po několika dnech poznávání zrelaxujeme.
Pro milovníky přírody, zvířat a exotiky mám v nabídce nádherný ostrov Srí Lanka. Během týdenního okruhu Vám představím ty největší krásy tohoto ostrova – kapky v Indickém oceánu. Navštívíme několik nádherných původních památek, uvidíme živé slony a jiná místní zvířata. Velkým zážitkem jsou čajové plantáže a následná prohlídka výrobny čajů spojené s ochutnávkou. Na závěr poznávacího okruhu nás čeká odpočinek a relaxace u krásných pláží indického oceánu. 

Srí Lanka – poznávací okruh zakončený koupáním

21. 1. 2025 - 2. 2. 2025

Letecky z Prahy

99 990 Kč

DETAIL

Mexico - Po stopách Mayů 

14. 2. 2025 - 24. 2. 2025

Letecky z Prahy

59 990 Kč

DETAIL